Over ons

Huisman Vloerenbedrijf B.V. is een familiebedrijf dat in 1948 is opgericht in 's-Hertogenbosch, waar we nog steeds gevestigd zijn. Sinds 2001 wordt het bedrijf voortgezet door de 3de generatie van de familie Huisman. Door het lange bestaan van het bedrijf is er een grote naamsbekendheid en een enorme ervaring opgebouwd over alles wat te maken heeft met het aanbrengen van zandcementdekvloeren, (monolith)betonvloeren, anhydriet- en cement gebonden gietvloeren.

Huisman Vloerenbedrijf B.V. heeft een klantenkring dat varieërt van particulier tot aan rijksgebouwendienst en is dan ook werkzaam in de utiliteitsbouw, woningbouw en particuliere sector.    

 

 

 

Het bedrijf is VCA* gecertificeerd, dit houdt in dat wij voldoen aan de veiligheidseisen, die door de meeste van onze opdrachtgevers wordt geëist.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven ( NOA ), die de belangen behartigd van onze sector. Een onderdeel hiervan is de NOA-Afbouwgarantie, hetgeen staat voor de garantie van echt vakwerk en betrouwbaarheid voor elke consument. Ten slotte maar zeker niet onbelangrijk voor de toekomst is, dat wij een geregistreerd erkend leerbedrijf zijn en dan ook bevoegd zijn leerlingen op te leiden in een samenwerkingsverband met de vakschool ( Savantis ).